Home Hoogbegaafd Herkenning Testen HB thuis Sociaal leven HB op school Probleemkinderen? Adresboek FAQ Goed voor een glimlach Literatuur
Kunst van de kinderen
Mooi getekend
Goed gemaakt
Gedichten
Allerlei
A's opstel
Lars-Kristian
jouw inzending?
jouw inzending?
jouw inzending?
jouw inzending?
jouw inzending?
...
Kunst van onze kinderen - inleiding

Natuurlijk zijn deze pagina's met de kunsten van onze kinderen van een hoog "kijk eens hoe knap!" gehalte. Zoals alle ouders zijn we fier op wat onze kinderen presteren, en vinden we elk product van onze spruiten fantastisch.

 

Maar we willen nog iets zeggen met deze pagina's. Onze kinderen hebben een aantal charmante kanten die vaak niet gezien worden. Ze hebben een zekere creativiteit die uniek is. En dat zie je in hun tekeningen, gedichten, constructies,...

Soms zijn we, samen met ons kind, wel verwonderd dat het zo ver is gekomen in iets waar het eerst van dacht dat het nooit zou lukken. We tonen dit ook, zodat anderen op moeilijke momenten moed kunnen scheppen uit onze verhalen.

 

Wij hopen dat u even veel geniet van wat onze kinderen maakten als wij ervan genieten! Misschien even wijzen op het feit dat de leeftijden erbij vermeld zijn, dan zie je vaak pas echt waarom iets bijzonder is.

 

Aan ouders, leerkrachten, grootouders... Stuur ons mooie en bijzondere dingen op, wij proberen ze binnen een redelijke tijd op de site te plaatsen.
Voor alle bijdragen:een mexican wave!

© www.hoogbegaafdvlaanderen.be | Email : info@hoogbegaafdvlaanderen.be